Bruttó alapterület: 47,25 m2 (44m2+fél erkély)

Eladási ár: 46,8 M Ft

Szobák száma: 2 (amerikai konyhás nappali+1 hálószoba)

Lakás kiosztás

Nappali: 19,1 m2

Konyha+étkező: 3,72 m2

Hálószoba: 11,21 m2

Fürdőszoba: 5,52 m2

WC (külön helyiségben): 1,3 m2

Előszoba: 3,07 m2

Közlekedő: 1 m2

Erkély: 6,5 m2

Tájolás: nyugati

Kilátás: Lőportár közre néz

Energiatanúsítvány: CC

Belmagasság: 2,7 m

Tulajdoni jog: 1/1 tehermentes (tulajdoni lap elérhető)

A közüzemi közösköltség: 14.600 Ft/hó. (szemétszállítási díj, ház közös biztosítási díj, közös területek takarítása, felújítási alap; lift üzemeltetési költség)

A fűtést a pincében elhelyezett házközponti gázkazán biztosítja. A víz-, a melegvíz- és a fűtési hőmennyiség felhasználás elszámolása mérőóra szerint történik, mely a közösköltséggel együtt fizetendő havonta, az alap közösköltségen felül. Az áram használati díj szolgáltatónak fizetendő.

A lakáshoz, az épület alatt elhelyezett teremgarázsban parkolóhely+tároló vásárolható.

 Az újépítésű, Smart 13 lakóparkban (Lőportár u.-Szabolcs u. sarok), zöld környezetben, magánszemélytől eladó egy III. emeleti 2 szobás, 47,25m2-es, erkélyes lakás. Az ingatlan teljesen új, így Ön lehet annak első lakója. A prémium minőségű beltér egyedi kialakítása, a burkolatok kiválasztása, belső építész megbízásával, annak felügyeletével történt.  A konyhában beépített konyhabútor várja a költözni vágyókat. Azonnal birtokba vehető.

A lakás aktuális felszereltsége:

  • egyedi burkolatok
  • beépített konyhabútor
  • beépített csaptelepek (konyha, fürdőszoba és WC)
  • tapéta
  • függöny
  • lámpák

Smart 13 elhelyezkedése: a XIII. kerület szívében, a Városliget közelében, zöld övezetben terül el, kiváló közlekedéssel. Néhány perces sétával elérhető a Westend és a Lehel piac, könnyű és gyors bevásárlási lehetőséget nyújtva az itt lakóknak. Az ingatlan mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető (M3- Lehet-tér megálló, 14-es villamos, 15-ös, 115-ös és a 914-es busz, 76-os trolibusz, stb…). A Nyugati pályaudvarnál még több tömegközlekedési eszköz áll rendelkezésre.