Bruttó alapterület: 46 m2 (43m2+fél erkély)

Eladási ár: 54.8 M Ft

Szobák száma: 2 (amerikai konyhás nappali + 1 szoba)

Lakás kiosztás

Nappali: 17.36 m2

Konyha: 3,97 m2

Hálószoba: 12,45 m2

Fürdőszoba: 3,75 m2

WC (külön helyiségben): 1,22 m2

Előszoba: 3,88 m2

Erkély: 6 m2

Tájolás: keleti

Kilátás: Esztergomi útra néző

Energiatanúsítvány: CC

Belmagasság: 2,7m

Tulajdoni jog: 1/1 tehermentes (tulajdoni lap elérhető)

Közösköltség: 13.600 Ft/hó. (szemétszállítási díj, ház közös biztosítási díj, közös területek takarítása, lakás felújítási alap, lift üzemeltetési költség)

 A fűtést és a melegvíz ellátást a piceszinten elhelyezett házközponti kazán biztosítja. A melegvíz- és a fűtési hőmennyiség elszámolása a lakásonként kihelyezett mérőóra szerint történik, mely a közösköltséggel együtt fizetendő havonta, az alap közösköltségen felül. Az áram használati díj és a vízfogyasztás a szolgáltatónak fizetendő szintén mérőóra szerint.

A lakáshoz, az épület alatt elhelyezett teremgarázsban parkolóhely vásárolható.

 Az újépítésű, TRINITY Társasházban (Jakab József utca-Bodor u.-Esztergomi út által határolt terület), zöld környezetben, magánszemélytől eladó egy VI. emeleti 2 szobás, 46m2-es, erkélyes kedves kis „ékszerdoboz”. Az ingatlan teljesen új, így Ön lehet annak első lakója. A prémium minőségű beltér egyedi kialakítása, a burkolatok kiválasztása, belső építész megbízásával, annak felügyeletével történt. Bútorozott hálószoba, nappali, étkező és gépesített konyha várja a költözni vágyókat. A hálószobában, az álmennyezet rejtekében, színes LED teszi még meghittebbé a miliőt.  Az erkélyen, kellemes műfű borítással és párnázott rattan bútorokkal, remek pihenőszigetet varázsolt belsőépítészünk.  Hatalmas ablakainak és VI. emelti elhelyezkedésének köszönhetően beárad a természetes fény, betöltve az egész lakást. Azonnal birtokba vehető, Önnek csak a személyes tárgyait kell hoznia, új otthona már készen várja.

A lakás aktuális felszereltsége:

 • egyedi burkolatok
 • teljes hálószoba bútor
 • nappali bútorok
 • bútorozott étkező
 • beépített konyhabútor
 • gépesített konyha (AEG kombi hűtő és Electrolux sütő és főzőlap)
 • teraszbútorok
 • beépített csaptelepek (konyha, fürdőszoba és WC)
 • tapéta
 • függöny
 • lámpák

A TRINITY Lakópark a XIII. kerületben, a Jakab József utca-Bodor u.-Esztergomi út által határolt területen fekszik. A kellemes lakókörnyezetet a Duna közelsége biztosítja. Az épületegyüttes gyalogos megközelítése két oldalról, a Jakab József utca és az Esztergomi út felől lehetséges, míg a földszinti teremgarázst, az udvari beállót és a mélygarázst a személygépkocsik a Jakab József utca felől érhetik el a lakók.

A lakópark gyorsan és egyszerűen tömegközlekedéssel és autóval egyaránt megközelíthető. Néhány percre található az M3 metro Forgách utca és Göncz Árpád Városközpont megállók, valamint 133 ill. a 115 jelzésű buszok. Számtalan általános iskola, óvoda, neves gimnázium és egyetem található a szomszédságban. Két saroknyira, hatalmas, körbekerített játszótéren múlathatják az időt a legkisebbek. Remek kikapcsolódásra ad lehetőséget a pár perces sétára lévő Duna part. Kórházak és rendelőintézetek egyaránt néhány perc alatt elérhetők. A vizes sportok szerelmeseinek, csak egy karnyújtásnyira található a Dagály Fürdő és a Duna Aréna.