Bruttó alapterület: 57 m2 (54m2+fél erkély)

Eladási ár: 56,5 M Ft

Szobák száma: 2,5 (amerikai konyhás nappali + 1 szoba + fél szoba)

Lakás kiosztás:

Nappali: 21,42 m2

Konyha: 4,26 m2

Hálószoba: 11,6 m2

Dolgozó szoba: 6,73 m2

Fürdőszoba: 3,54 m2

WC (külön helyiségben): 1,15 m2

Közlekedő: 2,5 m2

Előszoba: 2,5 m2

Erkély: 6 m2

Tájolás: déli

Energiatanúsítvány: CC

Belmagasság: 2,7m

Tulajdoni jog: 1/1 tehermentes (tulajdoni lap elérhető)

Közösköltség: 16.800 Ft/hó. (szemétszállítási díj, ház közös biztosítási díj, közös területek takarítása, felújítási alap, lift üzemeltetési költség)

 A fűtést és a melegvíz ellátást a piceszinten elhelyezett házközponti kazán biztosítja. A melegvíz- és a fűtési hőmennyiség elszámolása a lakásonként kihelyezett mérőóra szerint történik, a vízdíjjal egyetemben, mely a közösköltséggel együtt fizetendő havonta, az alap közösköltségen felül. Az áram használati díj szolgáltatónak fizetendő.

A lakáshoz, az épület alatt elhelyezett teremgarázsban parkolóhely vásárolható.

 Az újépítésű, TRINITY Társasházban (Jakab József utca-Bodor u.-Esztergomi út által határolt terület), zöld környezetben, magánszemélytől eladó egy II. emeleti 2,5 szobás, 57m2-es, erkélyes lakás. Az otthon, méreteit meghazudtolóan, nagyon élhető beosztású. A lakás különlegessége, hogy a konyha nyitható ablakkal rendelkezik, mely kellemesé teszi az ott töltött időt. Az ingatlan teljesen új, így Ön lehet annak első lakója. A prémium minőségű beltér egyedi kialakítása, a burkolatok kiválasztása, belső építész megbízásával, annak felügyeletével történt. Gépesített konyha, beépített konyhabútor várja a költözni vágyókat. Azonnal birtokba vehető.

A lakás aktuális felszereltsége:

  • egyedi burkolatok
  • beépített konyhabútor
  • gépesített konyha (AEG kombi hűtő és Electrolux sütő és főzőlap)
  • beépített csaptelepek (konyha, fürdőszoba és WC)
  • tapéta
  • függöny
  • lámpák

A TRINITY Lakópark a XIII. kerületben, a Jakab József utca-Bodor u.-Esztergomi út által határolt területen fekszik. A kellemes lakókörnyezetet a Duna közelsége biztosítja. Az épület eggyüttes gyalogos megközelítése két oldalról, a Jakab József utca és az Esztergomi út felől lehetséges, míg a földszinti teremgarázst, az udvari beállót és a mélygarázst a személygépkocsik a Jakab József utca felől érhetik el a lakók.

A lakópark gyorsan és egyszerűen tömegközlekedéssel és autóval egyaránt megközelíthető. Néhány percre található az M3 metro Forgách utca és Göncz Árpád Városközpont megállók, valamint 133 ill. a 115 jelzésű buszok. Számtalan általános iskola, óvoda, neves gimnázium és egyetem található a szomszédságban. Két saroknyira, hatalmas, körbekerített játszótéren múlathatják az időt a legkisebbek. Remek kikapcsolódásra ad lehetőséget a pár perces sétára lévő Duna part. Kórházak és rendelőintézetek egyaránt néhány perc alatt elérhetők. A vizes sportok szerelmeseinek, csak egy karnyújtásnyira található a Dagály Fürdő és a Duna Aréna.