Bruttó alapterület: 65,25 m2 (62m2+fél erkély)

Eladási ár: 64,8 M Ft

Szobák száma: 3 (amerikai konyhás nappali+2 hálószoba)

Lakás kiosztás

Nappali+étkező: 22,6 m2

Konyha: 4,16 m2

Hálószoba 1: 11,55 m2

Hálószoba 2: 8,91 m2

Fürdőszoba: 4,76 m2

WC (külön helyiségben): 1,15 m2

Előszoba: 9,33 m2

Erkély: 6,5 m2

Tájolás: keleti

Kilátás: belső kertre néző

Energiatanúsítvány: CC

Belmagasság: 2,7m

Tulajdoni jog: 1/1 tehermentes (tulajdoni lap elérhető)

Közösköltség 26.500 Ft/hó. (szemétszállítási díj, ház közös biztosítási díj, közös területek takarítása, alap fűtési díj)

Melegvíz felmelegítési díj és fűtés elszámolás mérőóra szerint történik, mely a közösköltséggel együtt fizetendő havonta. Egyéb közművek a szolgáltatóknak fizetendők.

A lakáshoz, az épület alatt elhelyezett teremgarázsban parkolóhely és a lakás mellett található külön tároló vásárolható, valamint lehetőség van még a garázsban, további parkolóhely+tároló megvételére is.

Az újépítésű Kassák Residence-ben (Klapka-Apály-Angyalföldi-Kassák utcák által határolt területen) magánszemélytől eladó, az Angyalföldi út-Apály utca sarkán elhelyezkedő épületben, 4. emeleti 65,25 nm-es 3 szobás okosotthon, 6,5 nm-es erkéllyel. A lakás teljesen új, így Ön lehet annak első lakója. Az okosotthon a „Fibaro” rendszerén keresztül vezérelhető – pillanatnyilag a fűtés és egy konnektor, de opcióként megrendelhető pl.: a hűtés, beépítés esetén az elektromos redőny vagy akár az összes konnektor vezérlése telefonról, tabletről vagy számítógépről. Mire hazaér már kellemes meleg fogadhatja a hideg napokon, vagy kellemes hűvös a hőségben.

A prémium minőségű lakás egyedi kialakítása belső építész megbízásával, annak felügyeletével történt.

A lakás aktuális felszereltsége:

  • tapéta
  • lámpák
  • függönyök
  • egyedi burkolatok
  • klíma

A Kassák Residence központi elhelyezkedése miatt igen könnyű megközelíteni akár autóval (Dózsa György út, Róbert Károly krt., Váci út), akár közösségi közlekedéssel (500 méteren belül: M3-as metro, 1-es villamos, számos buszjárat pl.: 26, 32, 34, 106, 115, 120, stb.), Óvoda, általános- és középiskolák, kórházak és számos bevásárlási lehetőség (Lehel piac, Spar, Aldi, Göncz Árpád városközpont, kávézók) pár perces sétával megközelíthetők.