Bruttó alapterület: 117 m2 (110m2+fél erkély)

Eladási ár: 109 M Ft

Szobák száma: 4 (amerikai konyhás nappali+3 hálószoba)

Lakás kiosztás

Nappali+étkező: 30,2 m2

Konyha: 6,5 m2

Hálószoba 1: 16,1 m2

Hálószoba 2: 13,1 m2

Hálószoba 3: 12,5 m2

Fürdőszoba 1(WC-vel) 1: 4,8 m2

Fürdőszoba 2(WC-vel) 2: 5,1 m2

WC (vendég mosdó, külön helyiségben): 1,53 m2

Előszoba: 4,6 m2

Gardrób: 5,3 m2

Közlekedő: 7,2 m2

Háztartási helyiség: 2,65 m2

Erkély 1: 7,5 m2

Erkély 2: 6,5 m2

Tájolás: déli

Kilátás: Klapka utcára néz

Energiatanúsítvány: CC

Belmagasság: 2,7m

Tulajdoni jog: 1/1 tehermentes (tulajdoni lap elérhető)

Közösköltség 45.800 Ft/hó. (szemétszállítási díj, ház közös biztosítási díj, közös területek takarítása, alap fűtési díj)

Melegvíz felmelegítési díj és fűtés elszámolás mérőóra szerint történik, mely a közösköltséggel együtt fizetendő havonta. Egyéb közművek a szolgáltatóknak fizetendők.

A lakáshoz, az épület alatt elhelyezett teremgarázsban parkolóhely ill. külön tároló vásárolható, valamint lehetőség van még a garázsban, további parkolóhely+tároló megvételére is.

Az újépítésű Kassák Residence-ben (Klapka-Apály-Angyalföldi-Kassák utcák által határolt területen) magánszemélytől eladó, az Angyalföldi út-Apály utca sarkán elhelyezkedő épületben, 4. emeleti 117 nm-es 4 szobás, dupla komfortos okosotthon, két erkéllyel. A lakás teljesen új, így Ön lehet annak első lakója. Az okosotthon a „Fibaro” rendszerén keresztül vezérelhető – pillanatnyilag a fűtés és egy konnektor, de opcióként megrendelhető pl.: a hűtés, beépítés esetén az elektromos redőny vagy akár az összes konnektor vezérlése telefonról, tabletről vagy számítógépről. Mire hazaér már kellemes meleg fogadhatja a hideg napokon, vagy kellemes hűvös a hőségben.

A nagy, tágas terek és a két fürdőszoba lehetővé teszi a kényelmes együttélést. A kialakított vendég WC emeli a lakás luxusát. A belső tér kialakításánál a tervezők szem előtt tartották, hogy sok rakodótér álljon rendelkezésre a lakók számára a még kellemesebb élettér kialakítására. A prémium minőségű lakás egyedi kialakítása, a burkolatok kiválasztása, belső építész megbízásával, annak felügyeletével történt.

A lakás aktuális felszereltsége:

  • egyedi burkolatok
  • klíma

A Kassák Residence központi elhelyezkedése miatt igen könnyű megközelíteni akár autóval (Dózsa György út, Róbert Károly krt., Váci út), akár közösségi közlekedéssel (500 méteren belül: M3-as metro, 1-es villamos, számos buszjárat pl.: 26, 32, 34, 106, 115, 120, stb.), Óvoda, általános- és középiskolák, kórházak és számos bevásárlási lehetőség (Lehel piac, Spar, Aldi, Göncz Árpád városközpont, kávézók) pár perces sétával megközelíthetők.